Buitenverblijf / schuur - eikenhout en douglas

Houtbouw tuinhuis - eikenhout en douglas

Eiken hout overkapping / houtopslag

Douglas en eiken houten hek afsluiting perceel

Houten schommel in bos - grenen

Zwart/hout picknickbank

Op dit moment worden onze nieuwe design picknickbanken en buitentafels gemaakt. Ook is het vanaf nu mogelijk om uw eigen ontwerp in de dienen, we helpen u graag met het realiseren van uw droomontwerp!

Vanaf juli 2019 wordt het merendeel van onze picknickbanken gemaakt door ABC de Cirkel, de organisatie voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), autisme, burn-out klachten en LVG!

Ook vestigen wij graag uw aandacht op onze boomstamtafels voor buiten van massief Veluws eikenhout. Meer over deze unieke en bijzonder stoere tafels vindt u op onze pagina over boomstamtafels.

Naast picknickbanken en buitentafels, gaan wij in 2020 onder de naam 'Huis&Wiers houtbouw' ook uiteenlopende buitenobjecten maken en plaatsen.

Heeft u een vraag over:

Veranda's, tuinhuizen, priëlen, schuren, stallen, schuttingen, overkappingen, houthokken, carports, pergola's, terrassen, hekwerk, afzettingen, rasters en vele andere buitenobjecten gemaakt van duurzaam Veluws hout?

Laat het ons weten via ons contactformulier, wij helpen u graag.

Met plezier hebben wij de afgelopen tijd uiteenlopende schuren, huisjes, overkappingen en veranda's en vele andere bouwwerken opgeleverd in onder andere Vaassen, Emst, Epe, Apeldoorn, Elspeet, Raalte en Bathmen. Het geniet onze voorkeur tot maximaal 50 kilometer vanaf Vaassen te plaatsen.

Omdat wij het hout voor onze buitenobjecten zelf zagen, kunnen wij betaalbare kwaliteit leveren. Veelal werken wij met eikenhout en douglashout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Vers gezaagde douglas biedt veel mogelijkheden tot betaalbaar maatwerk en snelle plaatsing, maar ook objecten van eikenhout kunnen wij op korte termijn realiseren. Eikenhout kent een hoge duurzaamheidsklasse (2-3), douglashout een middelhoge duurzaamheidsklasse (3). Beide houtsoorten zijn daardoor erg geschikt voor buitengebruik.

Huis&Wiers houtbouw instagram  Meer foto's zijn ook te zien op het Instagram account van Huis&Wiers houtbouw.

Op zoek naar aankleding voor in, op of naast uw tuinhuis, overkapping of schuur? Kijk dan op onze pagina's over boomstamtafels, Veluwse vachten of Veluwse silhouetten.

Onze gidsen voor onderhoud, reiniging, garantie en voorwaarden vindt u hier.

Design houten picknickbank

Douglas houten veranda buiten

Handwerk buitenbank - houten picknickbank