Huis&Wiers wonen is samenwerking tussen Frank Huis in 't Veld en Michiel Wiersinga.

We zouden kunnen zeggen dat wij 'van hout houden'. Maar dat is te makkelijk. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van hout?

Hout is veelzijdig. Het heeft uitstraling. Het is duurzaam. Het is mooi en mits goed verwerkt en bewerkt, is hout het perfecte (bouw)materiaal.

Wij willen dat iedereen kan genieten van hout. In huis, om huis, van slaapkamer tot badkamer, van woonkamer tot buitenhuis.

Om onze mooiste producten en ideeën aan iedereen te laten zien, zijn we gestart met Huis&Wiers wonen, onze eigen meubelwinkel en meubelmakerij in Vaassen.

Kom kijken, doe inspiratie op en ga met ons in gesprek over de mogelijkheden!

 → Onze gidsen voor en meer informatie over onderhoud, reiniging, garantie en voorwaarden vindt u hier.

 

Artikel Vaassens Weekblad - 20 november 2019:

"Roefeldag meubelontwerpwedstrijd voor kinderen daverend succes"

 

Naamsverandering - 10 november 2019:

Vanaf november 2019 heet onze winkel 'Huis&Wiers wonen'.

Als bedrijf wil je soms dingen veranderen. Dichterbij je klanten staan. Meer uitstralen wie je (echt) bent en wat je doet.

De eerste stap die wie hiervoor dit jaar gaan zetten, is het veranderen van onze naam en ons logo. Hiervoor kregen wij hulp van The Communication Company en Fightclub Digital, twee gerenommeerde bedrijven. Met hun hulp zullen wij eind 2019 meer positieve veranderingen op het gebied van merk en merkstrategie doorvoeren.


Interview Vaassen Actief - 29 maart 2019:

"Vaassen Actief in gesprek met eigenaren Aurelius Imperial Oak"

Sinds februari is Vaassen een meubelwinkel rijker Aurelius Imperial Oak aan de Laan van Fasna 40 in Vaassen. Dit is niet zomaar een meubelwinkel, maar een stoere. Als wij binnenkomen in de showroom, boven Baderie Reusken, ademt het dan ook stoerheid uit. Alles wat we zien is van hout en/of metaal, zoals je op de foto’s goed kunt zien.."

Lees verder: www.vaassenactief.nl/vaassen-actief-in-gesprek-met-eigenaren-aurelius-imperial-oak

Michiel Wiersinga (links) - Frank Huis in 't Veld (rechts)

 

Artikel Vaassens Weekblad - 12 februari 2019: