Salontafels wood on wheels

Bijzettafel "Z" eikenhout

Bijzettafel "Z" massief eiken en staalf

Boomstam salontafels - wood on wheels

Onder 'kleine tafels' verstaan wij allerlei soorten salon-, koffie-, barok- en bijzettafels. Soms is het lastig te zeggen wanneer een tafel precies een 'kleine tafel' is. Daarom laten wij al onze kleine(re) tafels op deze pagina zien.

Onze kleine tafels zijn vaak tussen de 40 en 55 centimeter hoog en meestal niet langer of breder dan één meter. De grootste kleine tafels die wij hebben, zij onze salontafels. Hier onder ziet u twee foto's van een van onze handgemaakte salontafels. Onze salontafels zijn over het algemeen van Europese Eik gemaakt, maar met regelmaat hebben wij ook andere salontafels op voorraad, bijvoorbeeld gemaakt van Essen, Populier, Douglas en vele andere houtsoorten.

Luxe salontafel

Naast salontafels hebben wij ook uiteenlopende bijzettafels (ook wel koffietafels) in onze showroom. Een van onze eigen favorieten zijn de design bijzettafels "Z". Deze stevige en stijlvolle bijzettafels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De hoogte is veelal 55 centimeter.

Andere populair tafels zijn onze "Wood on Wheels, gemaakt van massieve stammen Veluws hout. Deze verrijdbare bijzettafels zijn robuust, uniek en gemakkelijk te verplaatsen. De hoogte wisselt tussen de 40 en 50 centimeter afhankelijk van de 'stam' en de wielen onder de stam.

Van onze design bijzettafels "Z" en enkele ronde maatwerktafels ziet u hieronder enkele foto's. Beide tafels worden afgewerkt naar uw wensen, op het gebied van hout en onderstel.

Bijzettafel 'Z'

Huis&Wiers wonen facebook  Meer foto's kunt u ook bekijken in het album klantfoto's op Facebook

Ook voor ronde tafels kunt u goed bij ons terecht. Onze ronde tafels zijn momenteel beschikbaar vanaf 44 centimeter diameter en met verschillende onderstellen te combineren. Bijvoorbeeld industriële metalen poten, maar ook met eikenhouten dragers bestaande uit drie rechte standaarden.

Sommige van onze kleine ronde tafels hebben een speciale opzetrand, andere modellen een traditioneel ronde afwerking. Onze kleine ronde tafels zijn gemaakt van Europese Eik en kunnen met verschillende kleuren olie of lak worden afgewerkt. Uw voorkeur is belangrijk en we denken graag met u mee.

Onze kleine ronde tafels zijn ook in grotere maten verkrijgbaar, zoals 60, 80, 90, 100 en 120 centimeter diameter. Voor iedere woning en iedere portemonnee hebben wij een ronde tafel in onze selectie opgenomen!

Wilt u een eigen bijzet- of salontafel laten ontwerpen? Kijk dan op onze pagina over tafels op maat, of maak gebruik van ons contactformulier.

Onze gidsen voor onderhoud, reiniging, garantie en voorwaarden vindt u hier.

Kleine ronde eiken bijzet tafels 44 centimeter