Tafel ontwerpen - technisch tekenen

Eigen ontwerp salontafel eiken

Op maat ontworpen eiken tafelbladen

Montage op maat ontworpen tafel

Eiken raamtafel met zwart X frame

Raamtafel met kat en barkruk

Met regelmaat en met plezier maken wij maatwerktafels in alle soorten en maten. Uw idee en uw ontwerp worden uitgevoerd door onze vakmensen.

Onze ovale en ellips tafels zijn veelal maatwerk. Net als onze rechte tafels met een schuin teruglopende kant. Maar ook op het gebied van onze boomstamtafels, voeren we veel maatwerk naar ontwerp uit.

Verjonging velling kant tafels en hout

Naast het maken van een maatwerktafelblad van massief hout, maken onze lassers graag metalen onderstellen op maat. Ook hierbij is uw eigen ontwerp meer dan welkom.

Door uw eigen eetkamertafel, vergadertafel of directietafel te laten ontwerpen en maken, krijgt u precies de tafel die u wilt. Er bestaat géén tweede, uw meubel is uniek, een pronkstuk voor in uw woning of op uw kantoor.

Wij maken tafels op maat of naar uw ontwerp voor zowel binnen als buiten. Maar ook voor andere maatwerkmeubelen kunt u bij ons een ontwerp laten maken.

Benieuwd naar onze Roefeldag 2019 'meubel-ontwerpwedstrijd voor kinderen'? Meer informatie hier over leest u hier en op de website van Vaassen Actief.

Wilt u een tafel op maat laten maken of ontwerpen? Wij zijn u graag van dienst, maak hiervoor gebruik van ons contactformulier.

Huis&Wiers wonen facebook  Meer foto's kunt u ook bekijken in het album klantfoto's op Facebook

Onze gidsen voor onderhoud, reiniging, garantie en voorwaarden vindt u hier.


Wat is een vellingkant of verjonging?

Een vellingkant is een afgeschuinde kant aan een bouw- of houtelement.

Een verjonging is een naar boven toe smaller wordend bouw- of houtelement.

In het geval van tafels spreken we over het algemeen over een verjonging, maar in de praktijk passen we beide technieken vaak gecombineerd toe.


 

Maatwerk bureau eikenhout en verstelbaar onderstel

Maatwerk maken - houtzaag