Handgemaakt staande lamp - eik en LED

Bureaulamp - Pixar Steinhauer

Industriele hanglamp - Bikkel Steinhauer

Vintage hanglamp staal

Op dit moment zijn wij onze authentieke Sovjet-Unie hanglampen en staande lampen gebruiksklaar te maken. Dit neemt veel tijd in beslag, want wij moeten voorzichtig zijn deze lampen, soms nog uit het begin van de jaren '60, zoveel mogelijk origineel te houden. Aan de andere kant moeten zij veilig zijn voor gebruik, een uitdaging, maar mooi werk!

In onze showroom vindt u ook handgemaakte staande en handgemaakte eetkamertafel lampen. Unieke ontwerpen die u alleen bij ons beperkt verkrijgbaar zijn.

Direct gebruiksklaar zijn onze stoere statief-lampen, staande lampen en 'Bikkel' hanglampen. Deze lampen zijn allen in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Vanaf augustus 2019 kunt u bij ons alle lampen uit de collectie van het bekende merk Steinhauer Lighting bestellen!

De collectie van Steinhauer kent vele klassieke en moderne modellen. We adviseren u graag over lampen en plaatsing in onze showroom in Vaassen.

Heeft u een vraag over onze vintage en industriële verlichting? Laat het ons weten via ons contactformulier, wij helpen u graag.

Op de foto's hier onder ziet u:

  • Onze vintage koperen hanglampen (Nederlands/Belgisch)
  • Onze vintage bureaulampen (Nederlands/Belgisch)
  • Onze stoere metalen hanglampen (Nederlands)
  • Onze industriële fabriekslampen (Wit-Russisch/Russisch)

 Onze gidsen voor onderhoud, reiniging, garantie en voorwaarden vindt u hier.

Industriele verlichting - diverse uitvoeringen

Vintage Sovjet Unie hanglamp

Vintage metalen bureaulamp

Vintage Sovjet Unie staande lamp