Luxe hoekbank - Sacramento

Stoere zitbank - Toronto

Zitelement - Hocker - Toronto

Kunstleder zitzak - canvas bruin

Bankstel Toronto - tapijt en bijzettafels

Houten zitbank - veluws Essenhout

Wij bieden twee soorten 'banken' aan: houten banken gemaakt van Veluws hout en gestoffeerde banken en luxe sofa's. Diverse modellen verkrijgbaar vanaf €499.

Op de foto's hier onder ziet u voorbeelden van de diverse soorten banken, gemaakt van hout of gestoffeerd.

Onze zit- en hoekbanken zijn in meer dan 160 (!) soorten stof, kunstleer, eco-leer en leer uit te voeren. Ook kunnen ze worden uitgebreid met vele opties zoals hoofdsteunen, een Ottoman (extra hoek-element) of een Hocker (voetbank). In onze showroom in Vaassen hebben wij enkele modellen staan, maar in de showroom van onze stoffeerder in Nijmegen vindt u tientallen modellen in uiteenlopende uitvoeringen.

Onze gestoffeerde zit- en hoekbanken zijn overal het algemeen voorzien van duurzaam koudschuim en sterke nosagvering. Koudschuim staat ook wel bekend als High Resilience (HR) Foam. Dit staat voor “schuim met hoge verkracht”. Koudschuim is een schuim met enorm veerkracht en staat bekend om zijn lange levensduur. Sommige modellen kunnen van extra vulling worden voorzien, zoals dons en latex.

Onze houten zitbanken hebben een industriële uitstraling en zijn geschikt voor binnen en buiten. Wat betreft onze houten banken, zijn alle soorten maatwerk mogelijk. Ook kunnen onze houten banken worden gemaakt uit het hout van dezelfde boom als uw tafel!

Bent u op zoek naar een stoel, kruk of poef? Lees dan hier verder.

Meer informatie over onze verschillende soorten massief houten tafels vindt u hier:

Onze gidsen voor onderhoud, reiniging, garantie en voorwaarden vindt u hier.

Bij aflevering van een gestoffeerde bank ontvangt u een speciaal informatieboekje.

Grote zitbank - 2 of 3 zits - diverse stofferingen

Stoffen en leer voor banken

Stoffenkar leren banken

Industriele zitbank - donkerbruin - 155 cm